welcome to my earn :)

Sunday, March 27, 2011

Apa Itu Club Asteria?


Club-Asteria adalah Program Keahlian Sejagat dimana keuntungan yang diperolehi adalah daripada perniagaan yang jelas (real business) dan diuruskan oleh Andrea Lucas, seorang yang benar2 berkelayakan dengan pengalaman keseluruhan lebih 30 tahun. Beliau juga Bekas Pengarah International Financial Coorporation (IFC) , Bank Dunia. IFC adalah satu organisasi dibawah Bank Dunia (private sector branch of the World Bank). Maklumat lanjut boleh rujuk website syarikat.
Club-Asteria adalah satu program yang bertujuan memberikan manafaat kepada ahlinya menikmati kehidupan yang lebih baik. Program pendidikan, penyelesaian e-commerce dan penggunaan e-wallet telah diwujudkan untuk memberikan manafaat yang hebat. Dengan pendidikan ia akan memberikan pengetahuan dan kekuasaan. Melalui sistem dan peralatan yang ada akan membolehkan anda menjalankan perniagaan internet dengan pulangan keuntungan tanpa had. Dengan penggunaan e-wallet, anda mempunyai kemudahan yang pantas, mudah dan berkesan untuk urusan kewangan anda
Pihak syarikat amat berbesar hati dapat berkongsi keuntungan jualan produk dan perkhidmatan kepada ahli. 75% dari keuntungan akan diperuntukan untuk ahli dan 25% untuk pihak pengurusan. Daripada 75% tersebut, 45% untuk bayaran komisen ahli yang layak dan 30% dikongsi bersama oleh semua ahli setiap minggu. Tiada jaminan berapa banyak keuntungan akan diberikan setiap minggu kerana ia bergantung kepada jumlah keuntungan yang diperolehi pada minggu sebelumnya. Jumlah ini akan turun dan naik bergantung kepada penggunaan dan pembelian produk, program dan perkhidmatan.
Berikut adalah kelebihan menjadi ahli Club-Asteria
 • Program pendidikan :
  Mendidik diri sendiri dan belajar bagaimana mendapatkan pekerjaan yang lebih baik, memulakan perniagaan anda sendiri, dan meningkatkan kehidupan peribadi anda!
 • Mendapat komisen melalui pemasaran produk dan perkhidmatan:
  Dapatkan ganjaran bagi setiap ahli yang menyertai club-asteria melalui anda dan kekal aktif  (untuk Silver dan Gold sahaja)
 • Memanfaatkan diskaun membelibelah dan pelancungan:
  Kami mempunyai beberapa tempat membelibelah dalam talian yang menawarkan harga yang terendah
 • Pengurusan kewangan melalui telefon mudah alih dan kemampuan menghantar wang yang disokong oleh rakan kongsi:
  Pemindahan wang ke mana-mana sahaja di seluruh dunia dengan keselamatan, kelajuan, keselesaan dan kos rendah menggunakan teknologi e-wallet, kad debit MasterCard, dan teknologi mobile!
 • Menyertai  kerja-kerja amal dan menyediakan program micro-finance/micro-credit:
  Kami menyediakan bantuan dan peluang untuk menyediakan pekerjaan bagi anda dan masyarakat, meningkatkan pendapatan anda, menghasilkan sumber keperluan untuk anda dan meningkatkan taraf kehidupan yang lebih baik.
 • Menyertai dan memberikan sumbangan ke Club-Asteria Global Forum:Bantulah kami untuk membantu anda dan bersama-sama kita boleh membuat kebaikan di dunia.
Berikut adalah Alamat Syarikat..
HONG KONG HEADQUARTERS ADDRESS
Asteria Holdings Limited (Hong Kong)
Suite 1005, Albion Plaza
2-6 Granville Road
Tsimshatsui, Kowloon
Hong Kong
Fax: 1-703-832-0772
Email: info@club-asteria.com
US OFFICE ADDRESS
Club Asteria, Asteria Corporation
1934 Old Gallows Road
Suite 350, Vienna, VA, USA 22182
Tel: 1-703-226-8097
Fax: 1-703-832-0772
Email: info@club-asteria.com                                                                                                                                                                                                               
p/s:Club-Asteria bukan program pelaburan. Tiada aktiviti pelaburan dilakukan oleh pihak syarikat dan ahli-ahli diharap tidak memberikan maklumat yang salah. Sila hubungi pihak syarikat sekiranya anda perlukan penjelasan lanjut.
Siapakah Lembaga Pengarah Syarikat?


Maklumat lanjut sila baca latarbelakang setiap pengarah di website club-asteria
Siapa Andrea Lucas?
Andrea Lucas, CEO – Pengarah Urusan Club Asteria yang juga Bekas Pengarah International Finance Corporation, World Bank – Managed 400+ project for IFC, Negotiated Funding for the governments of Russia, Sudan, Yemen, Philippines, China and Cameroon and Managed Joint Venture Projects in Hungary, Austria and Czech Republic. She also Chair Person Asian Development Consortium Inc, President – Development Coordinators Int’l Ltd, Published Author and PMD (Harvard), MBA, CPA, CMC. More about her at andrealucas.com
Bukti Andrea adalah Bekas Pengarah IFC Bank Dunia. Klik untuk image lebih besar.
Bagaimana keuntungan diperolehi?
Apabila anda mendaftar dan login, anda akan lihat banyak senarai pautan disertakan seperti Exclusive tools, business tools, success tools, training, coaching, opportunities, travel, shopping mall, remittances dan sebagainya. Keuntungan hasil dari jualan tersebut termasuk keahlian dan belian produk/services/program oleh ahli akan dikongsi bersama ahli Club-Asteria.
Anda boleh lihat video Apa itu Club-Asteria dalam BI (jika tiada video, sila guna Google Chrome)
Apakah jenis keahlian Club-Asteria?
Percuma (Tiada bayaran)
Silver (yuran keahlian $9.95 sebulan)
Gold (yuran keahlian $19.95 sebulan)
Apa itu Asterios?
Asterios adalah satu program seperti Points yang akan kita perolehi dengan pelbagai apabila menyertai program ini. Bonus mingguan yang diterima akan diberikan berdasarkan Formula 80/20 keatas jumlah asterios anda. Sila rujuk Plan-Insentif untuk maklumat lanjut
Apakah Produk Club-Asteria?
Dengan menjadi ahli dengan bayaran $19.95 sebulan, anda akan mendapat beribu koleksi e-Books, CDs, Tapes, Videos, Educational Seminars, Software, Audio Recordings, Informative Reports and Systems yang anda boleh download – dan menjualnya jika mahu. Kami ada lebih 10,000 tajuk yang bernilai lebih $7,500 yang kebanyakannya diberi hak untuk dijual semula (Reseller Rights). Satu nilai yang amat tinggi untuk pendidikan anda dan juga mendapatkan keuntungan tambahan!
Jika ingin mengetahui lebih lanjut,anda boleh buka website www.TeamClub-Asteria.com.
P/S:cukup sampai disini saya bercerita tentang Club Asteria
*untuk pengetahuan lebih lanjut,anda boleh tanya saya sendiri 
di Facebook atau email                                                                                                
Anaznasrul@gmail.com

No comments:

Post a Comment